Hur man hånglar

Uncategorized

Hur man hånglar

Det finns ingen lag på hur man hånglar ofta kommer det naturligt och det är bäst så. Men för nybörjare kommer här några tips att tänka på.

Stå/Sitt bekvämt. Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på.

Se till att du gillar denna personen och att hon/han är ok med att kyssa dig också. För att få tjejen intreserad av dig läs detta. För att ta reda på om killen är intresserad läs detta. För att få reda på om killen eller tjejen är attraherad av dig läs detta.

3. Håll om varandra. Det är mycket trevligare om ni är snälla mot varandra och omfamnande. En kram är alltid en bra början inför kyssen och sedan kan ni hålla om varandra på olika vis. Tex runt axlarna, över ryggen , smek varandras hår eller ansikte försiktigt – det visar- och bidrar till ömhet.

4 Luta dig mot personen inför kyssen. Din partner bör helst reagera då och luta sig mot dig också. Det är ofta ett bra tecken. Lutar hon/han sig tillbaka visar kroppsspråket på att det kanske inte är aktuellt med hångel/kyss. Men annars så se till att dina läppar är lite fuktiga och inte så torra. Undvik att krocka med varandras näsor. Vinkla ditt ansikte i motsats till din partners för att undvika krock.

5. Börja kyssas. Försiktiga kyssar med stängd mun till att börja med. Blunda

6. Läs av signaler från hur din partner reagerar. Verkar det som hon/han vill fortsätta kyssas eller inte. Till exempel visar hon/han att hon/han lutar sig bakåt är det kanske dags att avsluta. Lutar personen sig mot dig är det bara att fortsätta.

7.  Öppna dina läppar/mun. Om det känns rätt så låt tungan försiktigt glida över din partners läppar. Om han eller hon inte drar sig undan kan du utforska lite längre in med tungan. Glid in tungan en liten stund i din partners mun samtidigt som ni fortsätter att kyssa. Gå försiktigt/långsamt fram. Om passionen är ömsesidig, kommer han/hon nappa på det och göra samma tillbaka mot dig.

8. Passion ska ha lite tid och respekt.
Om din partner är kille: Håll huvudet och långsamt/försiktigt rör händerna på baksidan av hans huvud. Dra händerna genom håret och ner hans skjorta. Ta på hans biceps om det känns lämpligt och kläm lite när du kysser honom. Du kan också hoppa närmare honom att och låta hans händer omfamna dig runt ryggen lite mer för att göra det sexigare.

Om din partner är tjej: Lägg armarna försiktigt men bestämt runt henne och gnugga upp och ner på ryggen (eller nedre delen av ryggen (svanken) om hon svarar positivt på detta).

9. Ge komplimanger till din partner om hur bra han eller hon är på kyssas. Och att du gillar det. P.s överös inte så det blir överdrivet.

10. Spotta inte efter hånglet (inte så det syns i alla fall). Det kan uppfattas som du tycker det var äckligt.

11. Ta det lugnt. Veva inte runt med tungan som en väderkvarn.

12. Kör inte in tungan det första du gör. Sakta med säkert kan du närma dig om tillfället är rätt.
Obs kyssar måste verkligen inte leda till sex, avvakta med det om du inte känner dig redo, annars se till att använd skydd, tex kondom.

Detta inlägg har blivit läst 13904 gånger!