Hur blir man snygg – Få bättre utseende

Uncategorized Leave a reply

Hur blir man snygg

Undrar du hur blir man snygg ?

Vill du att fler ska titta en extra gång på dig med beundran? Här kommer några tips, först hur killar ska se bra ut för att fånga fler tjejers blickar. För att få tjejen intresserad av dig läs detta. För att ta reda på om killen är intresserad läs detta. För att få reda på om killen eller tjejen är attraherad av dig läs detta.

För killar som undrar hur blir man snygg?:
– Duscha, borsta tänderna och ta hand om din hygien. Använd en god parfym. OBS inte för mycket för då kan det få motsatt effekt.

– Träna din kropp. Tjejer älskar killar med fin fysik. Vältrimmade armar och sexpack går ofta hem. Men samma sak här. Det ska inte vara för mycket. obs du kan så klart se bra ut utan muskler också, men chanserna ökar om du tränar för att tjejerna ska gilla ditt utseende bättre.

– Sträck på dig! Att ha en bra hållning visar på självförtroende och sådant ser snyggt ut i andras ögon. Träna mag- och ryggmuskler för en bättre hållning.

– Utöva en sport, instrument, sjung etc.

– Skryt inte. Att skryta är inte attraktivt i andras ögon.

– Ge komplimanger till tjejer. Gå inte direkt på klassikerna som “vackra ögon”. Börja istället med att ge en komplimang om kläderna eller annat. Eller beröm dem för en prestation dom gjort.

– Var ingen player. Det försämrar ditt rykte även om det kan verka som du är en het kille kan tjejer känna sig mer besvärade om du har en lång lista bakom dig med andra tjejer.

– Ignorera henne inte. Men ge henne inte överdriven uppmärksamhet heller.

– Jobba med ditt självförtroende / självkänsla

– Le och var trevlig & rolig

– Ha snygga kläder. Vet du inte vad du ska köpa kan du få hjälp i en klädaffär.


Detta inlägg har blivit läst 5921 gånger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *